ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανθρωποκτονία ο θάνατος του BB King;

09:00 - 26 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
Ανθρωποκτονία ο θάνατος του BB King;
Δύο από τις κόρες του BB King, η Κάρεν Γουίλιαμς και η Πάτι Κινγκ ισχυρίζονται ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τον μάνατζέρ του Laverne Toney και τον προσωπικό του βοηθό και ζήτησαν επίσημη έρευνα για το θέμα. Μάλιστα, αμφότερες αναφέρουν, σε ξεχωριστές αλλά πανομοιότυπες ένορκες καταθέσεις: «Πιστεύω ότι ο πατέρας μου δηλητηριάστηκε. Του χορηγήθηκαν ξένες ουσίες για να προκαλέσουν τον πρόωρο θάνατό του».

Το γραφείο του ιατροδικαστή της πολιτείας της Νεβάδα ανακοίνωσε μέσω μηνύματος στο Twitter πως μετά τον θάνατο του θρύλου των μπλουζ B.B. King διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία. 

"Ο ιατροδικαστής μας, ο οποίος είναι αρμόδιος για τη σορό του #BBKing διεξάγει αυτοψία. Αποτελέσματα: 6-8 εβδομάδες μίνιμουμ, έρευνα για ανθρωποκτονία @LVMPD" , είναι το μήνυμα που αναρτήθηκε στο twitter από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Κλαρκ στη Νεβάδα, κάνοντας αναφορά στην αστυνομία του Λας Βέγκας (LVMPD).

Από τη μεριά του ο μάνατζερ του BB King και κατηγορηθείς για ανθρωποκτονία, Toney, ο οποίος τυγχάνει και εκτελεστής της διαθήκης του King, αδιαφόρησε για τις κατηγορίες εναντίον του: «Κάνουν καταγγελίες συνέχεια. Τι το καινούργιο;», απάντησε ερωτηθείς για το ζήτημα που προέκυψε. Δικηγόρος που έχει οριστεί για τη διαθήκη του King απέρριψε τις κατηγορίες ως «γελοίες»: «Ελπίζω να έχουν αποδείξεις για τις δυσφημιστικές και συκοφαντικές καταγγελίες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Brent Bryson.

Ο B.B. King πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας , όπου ζούσε στα διαλείμματα των περιοδειών του, τις οποίες και συνέχισε μέχρι το τέλος του περασμένου έτους. Η κηδεία του, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Μέμφις, αναβάλλεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.