ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίζει έδαφος η μετοχή της Deutsche Bank, υποχωρούν οι φόβοι

15:30 - 21 Οκτ 2016 | Ειδήσεις
Κερδίζει έδαφος η μετοχή της Deutsche Bank, υποχωρούν οι φόβοι
Ανοδικά κινείται σήμερα η μετοχή της Deutsche Bank, αγγίζοντας τα 13,20 ευρώ, καθώς υποχωρούν οι φόβοι για την πορεία της. Τα κέρδη ήρθαν μετά από δημοσίευμα του γερμανικού Manager Magazin, σύμφωνα με το οποίο τραπεζικές πηγές εκτιμούν ότι κρατικά ταμεία από το Κατάρ, το Άμπου Ντάμπι καθώς και ένας ανώνυμος επενδυτής από την Κίνα, ενδέχεται να αγοράσουν το 25% των μετοχών της γερμανική τράπεζας, σύμφωνα με το Reuters.

Στο επίπεδο των 13,20 ευρώ βρισκόταν η μετοχή της Deutsche Bank πριν από την είδηση ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ της πρότεινε συμβιβασμό ύψους 14 δισ. δολαρίων για δικαστικές υποθέσεις. Συγκεκριμένα, η μετοχή της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας είχε κλείσει στα 13,20 στις 15 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η πρόταση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης για το διακανονισμό υποθέσεων ενυπόθηκων δανείων κατά την περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, το 2008.

 

Στη συνέχεια, η μετοχή της Deutsche Bank είχε υποχωρήσει έως και τα 9,89 ευρώ στο αποκορύφωμα της κρίσης που ακολούθησε την είδηση για το πρόστιμο στις ΗΠΑ.

 

Σήμερα, η μετοχή σημείωσε άνοδο σήμερα για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, ενισχυμένη κατά 1,5% στα 13,20 ευρώ το πρωί στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, περιορίζοντας τις φετινές της απώλειες σε περίπου 41%.

 

Επίσης, αναμένεται να αυξηθεί 8% μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τους Financial Times, καθώς η χθεσινή συνεδρίαση της ΕΚΤ δεν επεφύλασσε εκπλήξεις ή περαιτέρω κριτική.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:35 - 21 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.