ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το επικρατέστερο σενάριο για τη συντριβή του αεροσκάφους στην Κολομβία

14:55 - 30 Νοε 2016 | Ειδήσεις
Το επικρατέστερο σενάριο για τη συντριβή του αεροσκάφους στην Κολομβία
Τα αίτια του δυστυχήματος με το αεροσκάφος των LAMIA Airlines που συνετρίβη στην Κολομβία επιχειρούν να εντοπίσουν ειδικοί εμπειρογνώμονες. Νέο σενάριο αποτελεί το να επήλθε η πτώση επειδή το αεροσκάφος. Βασικό επιχείρημα για αυτή την εκδοχή το γεγονός ότι το αεροσκάφος δεν εξερράγη κατά την πρόσκρουσή του στο έδαφος.

«Είναι πολύ ύποπτο» λένε χαρακτηριστικά οι ερευνητές που προσπαθούν να καταλήξουν στο γιατί το αεροσκάφος δεν ανεφλέγη όταν συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κατά την πτήση από τη Βολιβία στην πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας.

 

«Μας προβληματίζει ότι παρά την πρόσκρουση δεν υπήρξε έκρηξη. Αυτό ενισχύει το σενάριο της έλλειψης καυσίμων» συμπλήρωσε στρατιωτική πηγή από την Κολομβία που επικαλείται η Daily Mail.

 

Ίσως λοιπόν λένε οι εμπειρογνώμονες, το αεροσκάφος να μην μπορούσε να προσγειωθεί και να έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο. Όταν, όμως, πήρε εντολή να προσγειωθεί είχε μείνει από καύσιμα και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά τη διαδικασία.

 

Σε κάθε περίπτωση πλέον όλοι αναμένουν τα στοιχεία από τα δύο μαύρα κουτιά που έχουν εντοπιστεί και βρίσκονται ήδη κάτω από το «μικροσκόπιο» των ερευνητών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.