ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας στην ιστορία

20:08 - 11 Ιαν 2017 | Ειδήσεις
Τραμπ: Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας στην ιστορία
Την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου μετά την εκλογή του παραχώρησε την Τετάρτη ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της απασχόλησης.

«Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας που έπλασε ποτέ ο Θεός» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τραμπ, που επίσης επιβεβαίωσε ότι θα καταργήσει το σύστημα υγεία Obamacare και θα το αντικαταστήσει με ένα νέο σύστημα.

 

Στις δηλώσεις του ο Τραμπ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις σχέσεις του με τη Ρωσία και τις σχετικές καταγγελίες των μυστικών υπηρεσιών, που είδαν το φως τις προηγούμενες ημέρες. "Δεν έχω σχέσεις και συναναστροφές με τη Ρωσία", είπε ο Τραμπ, σημειώνοντας όμως πως ελπίζει ότι θα χτίσει καλές σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

«Αν ο Πούτιν συμπαθεί τον Τραμπ, αυτό είναι ένα asset» σημείωσε.

 

Σχετικά με τις πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών ότι η Ρωσία έχει στα χέρια της υλικό (ακόμα και σεξουαλικού περιεχομένου) με το οποίο μπορεί να τον εκβιάσει, ο κ. Τραμπ τόνισε πως θα είναι μια «κηλίδα» στην ιστορία των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών αν βρίσκονται όντως πίσω από τη διαρροή.

 

Ο ίδιος ανέφερε πως είναι ντροπή που οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν, λέγοντας πως άρρωστοι άνθρωποι συνέταξαν αυτήν την έκθεση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.