ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέι: Θα τερματίσει την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών από ΕΕ;

11:31 - 20 Απρ 2017 | Ειδήσεις
Μέι: Θα τερματίσει την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών από ΕΕ;
Να βάλει τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων από την ΕΕ προς τη Βρετανία θα δεσμευτεί η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με ανώνυμες κομματικές πηγές που επικαλείται η Daily Mail, η κ. Μέι θα συμπεριλάβει επίσης στο εκλογικό της μανιφέστο δεσμεύσεις για έξοδο από την ενιαία αγορά της ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

 

Την Τρίτη η Μέι αιφνιδίασε τους πολιτικούς συμμάχους και αντιπάλους της αλλά και τις αγορές, όταν πρότεινε πρόωρες εκλογές για τις 8 Ιουνίου, οι οποίες εγκρίθηκαν από τη Βουλή.

 

Τώρα χτίζει το προεκλογικό της προφίλ και σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες προσανατολίζεται στο να προβάλλει το σκληρό Brexit και να αναλάβει σημαντικές δεσμεύσεις.

 

Το τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων από την ΕΕ, εφόσον πράγματι το επιδιώξει θα φέρει πραγματικά τα πάνω - κάτω και θα δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων σε εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες, που είτε σπουδάζουν, είτε εργάζονται στη Βρετανία.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:06 - 20 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.