ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστασιάδης: Πέρα από κάθε πρόβλεψη η ανάπτυξη της οικονομίας

16:07 - 16 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
Αναστασιάδης: Πέρα από κάθε πρόβλεψη η ανάπτυξη της οικονομίας
Ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης χαιρέτισε νωρίτερα τη συνεχιζόμενη καταγραφή της ανοδικής πορείας της οικονομίας η οποία, όπως υπογράμμισε μπορεί σταδιακά αλλά και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που η οικονομική κρίση προκάλεσε στον κυπριακό λαό.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τη στατιστική υπηρεσία και την Eurostat για την πορεία της κυπριακής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του έτους ο πρόεδρος Αναστασιάδης, αφού χαιρέτισε τη συνεχιζόμενη καταγραφή ανοδικής ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, υπογράμμισε πως αυτή υπερέβη κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη αγγίζοντας το 3,3%.

 

«Η ικανοποίησή μου», πρόσθεσε, «δεν είναι παρά η ικανοποίηση που ο καθένας από εμάς νιώθει, αφού μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τις θυσίες του λαού μας επιτυγχάνεται η σταδιακή αποκατάσταση της πλήρους ανάκαμψης αλλά και η επιτυχία των στόχων μας».

 

«Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει ότι η επιμονή και η συνέπεια σε μια ορθή δημοσιονομική πολιτική, η πίστη στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, η ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας μας διεθνώς, είναι τα μόνα εφικτά συστατικά που δημιουργούν τις συνθήκες σταθερότητας, τη σιγουριά και την προοπτική για το μέλλον», υπογράμμισε ο πρόεδρος.

 

Καταλήγοντας ο πρόεδρος είπε ότι αυτό που διαβεβαιώνω τον κυπριακό λαό είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, μακριά από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες ή λαϊκισμούς, ώστε να μην επιτρέψουμε να επανέλθουμε σε δυσάρεστες συνθήκες του παρελθόντος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.