ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επίθεση με όχημα στη Βρετανία-Ένας νεκρός και 10 τραυματίες

08:36 - 19 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Νέα επίθεση με όχημα στη Βρετανία-Ένας νεκρός και 10 τραυματίες
Δύο ακόμα άτομα έπεσαν νεκρά στο σημείο όπου βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στο βόρειο Λονδίνο λίγη ώρα μετά από τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, σύμφωνα με τη Sun, ενώ ένα άτομο συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οκτώ τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε τρία νοσοκομεία της περιοχής ενώ παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες σε δύο ελαφρύτερα τραυματισμένους.

 

Σε αντίθεση με αρχικές αναφορές, η αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει τραυματισμός από μαχαίρι.

 

Ανακοινώθηκε επίσης ότι συνελήφθη ένας 48χρονος, ο οποίος έχει μεταφερθεί προληπτικά σε νοσοκομείο. Θα υποβληθεί και σε εξέταση για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

 

Η αστυνομία είπε ότι πήρε κλήση γύρω στις 12:20 π.μ. σήμερα τοπικής ώρας (2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) για σύγκρουση στην οδό Seven Sisters, η οποία τέμνει την περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι του Λονδίνου. Η εφημερίδα Sun είπε ότι ένα ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο ισλαμικό τέμενος στην περιοχή του πάρκου.

 

Παράλληλα, έγινε γνωστό από τη βρετανίδα Πρωθυπουργό Theresa May ότι το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως πιθανώς τρομοκρατικό. Η ίδια θα προεδρεύσει συνεδρίασης της επιτροπής Cobra εντός της ημέρας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο βαν επέβαιναν τρία άτομα, κάτι που διαψεύδει η αστυνομία.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:54 - 19 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.