ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - 11 οι τραυματίες

19:34 - 07 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - 11 οι τραυματίες
Αρκετοί τραυματίες, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Αναλυτικότερα, η αστυνομία επιβεβαιώνει τους τραυματίες με ανακοίνωσή της, ενώ περιγράφει το περιστατικό στο Νότιο Κένσινγκτον του Λονδίνου ως σύγκρουση, ενώ το κίνητρο της ενέργειας αυτής βρίσκεται υπό διερεύνηση.

man down 2

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το skynews, οι αρχές έχουν συλλάβει ένα άτομο και ερευνούν τις συνθήκες του συμβάντος.

Η διοίκηση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι "ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη έξω από τους χώρους του, ενώ συνεργάζεται με την αστυνομία".

skynews kensington attack 4122090

Σύμφωνα πάντως με το BBC, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματισμένος.

Οι αρχές περιέγραψαν αρχικά ως «σύγκρουση» το περιστατικό, το οποίο συνέβη στην οδό Exhibition, στο Νότιο Κένσιγκτον.

Το κίνητρο της ενέργειας βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, με μαρτυρίες που επικαλείται η Daily Mail να κάνουν λόγο για σκόπιμη ενέργεια του οδηγού.

Εκπρόσωπος Τύπου των δυνάμεων ασφαλείας του Λονδίνου δήλωσε ότι στελέχη της αντιτρομοκρατικής μονάδας αξιολογούν το περιστατικό, χωρίς προς το παρόν να έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τις συνθήκες.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως τρομοκρατικό.

Την εξέλιξη των ερευνών παρακολουθεί, σύμφωνα με το Sky News, και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:38 - 07 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.