ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Αποστάσεις από τους συνεργάτες του και αποδόμηση

18:34 - 31 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Τραμπ: Αποστάσεις από τους συνεργάτες του και αποδόμηση
Μετά την χθεσινή προσπάθεια να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση Μάναφορτ-Γκέιτς, ο αμερικανός πρόεδρος Ντ.Τραμπ επιχείρησε σήμερα να αποστασιοποιηθεί και από τον πρώην σύμβουλό του Τζ.Παπαδόπουλο, ο οποίος παραδέχτηκε πως έδωσε ψευδή κατάθεση στο FBI.

Όπως σημειώνει η Washingotn Post ο Τραμπ προσπάθησε σήμερα να μειώσει τον Παπαδόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν «νεαρό, χαμηλόβαθμο εθελοντή».

Μέσω του αγαπημένου του Twitter, ο Τραμπ, εκτός της κριτικής που άσκησε στα media για την κάλυψη των χθεσινών γεγονότων, αποκάλεσε τον Παπαδόπουλο «ψεύτη».

Ο Παπαδόπουλος παραδέχτηκε τελικά πως είπε ψέματα στο FBI όταν ρωτήθηκε αν προσπάθησε να συναντηθεί με Ρώσους, οι οποίοι προσέφεραν επιβαρυντικά στοιχεία για την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Όσο για τον Μάναφορτ, ο Τραμπ συνέχισε και σήμερα να υποστηρίζει ότι όλα όσα του καταλογίζονται συνέβησαν πολλά χρόνια πριν αναλάβει την καμπάνια του και έχουν σχέση μόνο με τη συνεργασία που είχε ο Μάναφορτ με τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Στο tweet ανέφερε: «Τα Fake News δουλευουν υπερωρίες. Όπως είπε ο δικηγόρος του Μάναφορτ 'δεν υπήρξε σκευωρία' και τα γεγονότα συνέβησαν πολύ πριν έρθει στην καμπάνια. Λίγοι άνθρωποι γνώριζαν τον νεαρό, χαμηλόβαθμο εθελοντή που λεγόταν Τζορτζ, ο οποίος αποδείχτηκε ψεύτης. Ελέγξτε τους Δημοκρατικούς».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.