ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανικός στο Μανχάταν: Φορτηγό έπεσε σε πλήθος- Τουλάχιστον έξι νεκροί

23:14 - 31 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Πανικός στο Μανχάταν: Φορτηγό έπεσε σε πλήθος- Τουλάχιστον έξι νεκροί
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, όταν φορτηγάκι εισήλθε σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο στην οδό West, πέφτοντας πάνω σε πλήθος ανθρώπων, σκοτώνοντας έξι άτομα και τραυματίζοντας αρκετούς ακόμα, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό.

Σύμφωνα με το Associated Press, το οποίο επικαλείται αξιωματούχο που δεν κατονομάζεται, οι νεκροί ανέρχονται σε έξι και οι τραυματίες είναι εννέα.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται. Σύμφωνα με αναφορές, ο δράστης έχει δεχθεί τα πυρά των αστυνομικών και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το FBI αντιμετωπίζει ως τρομοκρατική επίθεση το περιστατικό, για το οποίο ενημερώθηκε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μικρό φορτηγάκι, μπήκε σε ποδηλατόδρομο παρασύροντας πολλούς ποδηλάτες και πεζούς, τράκαρε με σχολικό και στη συνέχεια κατέβηκε από το φορτηγάκι κραδαίνοντας ψεύτικα όπλα.Ο δράστης δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών και βρίσκεται υπό κράτηση.

171031160715 06 manhattan shooting 1031 crashed truck exlarge 169

man dead

Τελευταία τροποποίηση στις 00:15 - 01 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.