ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ προς Β.Κορέα: Το δικό μου πυρηνικό κουμπί είναι...μεγαλύτερο

08:30 - 03 Ιαν 2018 | Ειδήσεις
Τραμπ προς Β.Κορέα: Το δικό μου πυρηνικό κουμπί είναι...μεγαλύτερο
Με ένα ειρωνικό σχόλιο στο Twitter απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν σχετικά με τη δήλωση του τελευταίου ότι «το πυρηνικό κουμπί είναι συνέχεια πάνω στο γραφείο του».

Ο Τραμπ «απείλησε» με τον δικό του τρόπο, ισχυριζόμενος ότι «το δικό του κουμπί για την εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων είναι μεγαλύτερο και επιπλέον λειτουργεί».

sdas4tcv

«Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης μόλις δήλωσε ότι "το πυρηνικό κουμπί είναι πάνω στο γραφείο του συνέχεια." Κάποιος στο εξασθενημένο καθεστώς του που πεθαίνει της πείνας να τον ενημερώσει παρακαλώ ότι έχω κι εγώ Πυρηνικό Κουμπί, που όμως είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ δυνατότερο από το δικό του, και το δικό μου Κουμπί λειτουργεί!», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του για το νέο έτος επανέλαβε ότι η χώρα του είναι πλέον πυρηνική δύναμη, ενώ επισήμανε ότι έχει πάντα πάνω στο γραφείο του το «κουμπί» για την εκτόξευση των βορειοκορεάτικων πυρηνικών όπλων: «Αυτό δεν είναι απειλή, είναι η πραγματικότητα», υποστήριξε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.