ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλιφόρνια: Γονείς κρατούσαν αλυσοδεμένα και πεινασμένα τα 13 παιδιά τους

11:47 - 16 Ιαν 2018 | Ειδήσεις
Καλιφόρνια: Γονείς κρατούσαν αλυσοδεμένα και πεινασμένα τα 13 παιδιά τους
Ιστορία που σοκάρει ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Σε μικρή πόλη της Καλιφόρνιας, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι τους αλυσοδεμένα, μέσα στη βρώμα και στα όρια της λιμοκτονίας, 12 αδέλφια, ηλικίας από 2 έως 29 ετών.

Δράστες θεωρούνται από την αστυνομία οι γονείς των παιδιών που συνελήφθησαν, προφυλακίστηκαν κι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου, κατηγορούμενοι για βασανιστήρια και έκθεση της ζωής παιδιών σε κίνδυνο.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από το 13ο θύμα, ένα κορίτσι 17 ετών, που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι, στην πόλη Πέρις, δυο ώρες με το αυτοκίνητο νοτιοανατολικά του Λος Αντζελες.

Η νεαρή τηλεφώνησε στον αριθμό άμεσης βοήθειας 911 με κινητό τηλέφωνο που βρήκε μέσα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα 12 άτομα, που αρχικά πίστευαν ότι ήταν μικρά παιδιά, αλυσοδεμένα σε κρεβάτια. «Έπαθαν σοκ, όταν διαπίστωσαν ότι τα επτά ήταν ενήλικες».

Γονείς των θυμάτων είναι ο Ντέιβιντ Αλεν Τέρπιν, 57 ετών, και η Λουίζα Αννα Τέρπιν, 49 ετών, για τους οποίους ορίστηκε εγγύηση 9 εκατ. δολαρίων.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν είναι σαφής ο λόγος, για τον οποίο οι γονείς κρατούσαν τα παιδιά τους σε κατάσταση αιχμαλωσίας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.