ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρωσία: Εντοπίστηκε το δεύτερο «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους Antonov-148

14:10 - 12 Φεβ 2018 | Ειδήσεις
Ρωσία: Εντοπίστηκε το δεύτερο «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους Antonov-148
Βρέθηκε και το δεύτερο «μαύρο κουτί» του μοιραίου αεροσκάφους Antonov-148, το οποίο συνετρίβη την Κυριακή, λίγο μετά την απογείωσή του, από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 71 επιβαίνοντες.

 «Εντοπίστηκε το δεύτερο "μαύρο κουτί"», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ρωσίας στο πρακτορείο Sputnik, προσθέτοντας ότι είναι σε ικανοποιητική κατάσταση.

Στο μεταξύ η αεροπορική εταιρεία Saratov Airlines ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις με An-148. «Ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των πτήσεων», ανέφερε η ανακοίνωση.

 «Πριν από την αναχώρηση της πτήσης 6B-703 Μόσχα- Ορσκ στις 11 Φεβρουαρίου 2018 διεξήχθησαν όλοι οι έλεγχοι συντήρησης, στους οποίους δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στο αεροσκάφος», πρόσθετε η ανακοίνωση.

Στο μεταξύ οι  διασώστες έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής 209 κομμάτια πτωμάτων στο σημείο της συντριβής, ενώ η υπουργός Υγείας της Ρωσίας Βερόνικα Σκβόρτσοβα δήλωσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν για περίπου επτά ημέρες.

                                                                                                                             

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.