ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε σε ηλικία μόλις 28 ετών ο Σουηδός DJ Avicii

21:53 - 20 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Πέθανε σε ηλικία μόλις 28 ετών ο Σουηδός DJ Avicii
Έφυγε από τη ζωή, στα 28 του χρόνια, ο Σουηδός DJ, μουσικός παραγωγός και πρωτοπόρος της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής Τιμ Μπέργκλινγκ (Tim Bergling), γνωστός ως Avicii (Αβίτσι).

«Με λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστού και ως Avicii.Βρέθηκε νεκρός στο Muscat του Oman το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της. Δεν θα δοθούν επιπλέον δηλώσεις», σημειώνει η επίσημη ανακοίνωση της εκπροσώπου του, Diana Baron.

Το 2016 ο Avicii είχε δηλώσει την απόσυρσή του από τα μουσικά δρώμενα για λόγους υγείας. Ο ίδιος υπέφερε από παγκρεατίτιδα για πολλά χρόνια, λόγω του πάθους του για το ποτό. Το 2014 είχε χρειαστεί να αφαιρέσει τη χολυδόχο κύστη και το τυφλό έντερο.

Ο θάνατός του ήρθε λίγες ημέρες μετά την υποψηφιότητά του για το βραβείο Billboard Music για κορυφαίο χορευτικό / ηλεκτρονικό άλμπουμ για το EP «Avicii (01)». Έχει κερδίσει δύο βραβεία MTV, ένα Billboard, ενώ ήταν υποψήφιος δύο φορές για βραβείο Grammy.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:08 - 20 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.