ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρωσία: Στους 93 οι νεκροί στη Μόσχα-Σύλληψη 11 ατόμων

11:36 - 23 Μαρ 2024 | Ειδήσεις
Ρωσία: Στους 93 οι νεκροί στη Μόσχα-Σύλληψη 11 ατόμων
Tη σύλληψη 11 ατόμων, τα 4 εκ των οποίων συμμετείχαν άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο «Crocus», ανακοίνωσαν οι Αρχές της Μόσχας. Παράλληλα, ανέβασαν τον αριθμό των επιβεβαιωμένων νεκρών στους 93.

Για τη σύλληψη των τρομοκρατών, ο αρχηγός της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, Αλεξάντερ Μπορτνίκοβ έχει ενημερώσει σχετικά τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ο διευθυντής της FSB ανέφερε στον Πούτιν για τη σύλληψη 11 ατόμων, μεταξύ τους και οι τέσσερις τρομοκράτες που συμμετείχαν άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση», ανέφερε το προεδρικό γραφείο, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό συνεργών των τρομοκρατών.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε, μέσω ανάρτησης στο Telegram, η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Αμερικανοί αξιωματούχοι έσπευσαν να επιβεβαιώσουν ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος πραγματοποίησε την επίθεση στη Μόσχα, ενώ τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Βρετανία είχαν προειδοποιήσει τη Ρωσία για απειλή τρομοκρατικών ενεργειών.

Από την πλευρά της η Ρωσία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ποιος κατά τη δική της εκτίμηση κρύβεται πίσω από το αιματοκύλισμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.