ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μακελειό στη Μόσχα: Σχεδόν 100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται

21:00 - 27 Μαρ 2024 | Ειδήσεις
Μακελειό στη Μόσχα: Σχεδόν 100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται
Έως και 95 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης εβδομάδας κοντά στη Μόσχα, όταν ένοπλοι σκότωσαν τους παρευρισκόμενους στη συναυλία με αυτόματα όπλα και πυρπόλησαν τον χώρο, ανέφερε ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο την Τετάρτη.

Ο επίσημος απολογισμός από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, στο Crocus City Hall, ανέρχεται πλέον σε 140 νεκρούς και 182 τραυματίες.

Ωστόσο, η υπηρεσία ειδήσεων Baza, η οποία έχει καλές επαφές με τη ρωσική ασφάλεια και την επιβολή του νόμου, είπε ότι 95 ακόμη άτομα εμφανίστηκαν σε λίστες που συνέταξαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με βάση τις εκκλήσεις ανθρώπων για αγνοούμενους συγγενείς.

«Αυτές οι λίστες περιλαμβάνουν άτομα με τα οποία συγγενείς δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή μετά την τρομοκρατική επίθεση, αλλά δεν περιλαμβάνονται στους καταλόγους των τραυματιών και των νεκρών», γράφει η ιστοσελίδα.

«Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους πέθαναν, αλλά δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί». Ρώσοι ερευνητές δήλωσαν ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τέσσερις πυροβολητές χρησιμοποιώντας αυτόματα όπλα Καλάσνικοφ. Στο σημείο βρέθηκαν περισσότερα από 500 κάλυκες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.