ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pepsi: Aνακατατάξεις κορυφής στον πολυεθνικό κολοσσό

20:16 - 12 Ιουν 2013 | Επιχειρήσεις
Pepsi: Aνακατατάξεις κορυφής στον πολυεθνικό κολοσσό
Η Kristin Patrick αναλαμβάνει τελικά τη νεοδημιουργηθείσα θέση Global Chief Marketing Officer για το brand Pepsi, προερχόμενη από την Playboy Enterprises. Η ανάθεση βάζει τέλος στη 10μηνη αναζήτηση του κατάλληλου στελέχους από την PepsiCo, η οποία υλοποιεί έτσι σταδιακά τη νέα στρατηγική της για κεντρική διαχείριση του marketing των βασικών μαρκών της.

Μέχρι σήμερα, η διαχείριση του brand Pepsi γινόταν σε περισσότερο τοπικό επίπεδο. Η K. Patrick θα είναι υπεύθυνη για το management και την αρχιτεκτονική του brand Pepsi παγκοσμίως, θα ηγηθεί της επικοινωνίας του -συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης της πλατφόρμας «Live for now»- και παράλληλα, θα ηγηθεί της παγκόσμιας ομάδας καινοτομίας του τομέα αναψυκτικών της εταιρείας. 

Η K. Patrick διαθέτει 20ετή εμπειρία στο marketing, έχοντας συνεργασθεί με ομίλους όπως Walt Disney, Gap, Calvin Klein, Revlon,  NBC Universal και πιο πρόσφατα με την Playboy Enterprises. Σύμφωνα με την PepsiCo, η K. Patrick ξεχώρισε μεταξύ των υποψήφιων «λόγω της κατανόησης που φαίνεται να διαθέτει για τη λειτουργία των μαρκών μέσα στο πολιτιστικό περιβάλλον».

 

refresing pepsi 1920 1200 6724 zeusbox d102011-1280x800

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.