ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Morgan Stanley: Επιβεβαιώνει τη μετακίνηση εργαζομένων από το Λονδίνο

19:37 - 26 Οκτ 2016 | Επιχειρήσεις
Morgan Stanley: Επιβεβαιώνει τη μετακίνηση εργαζομένων από το Λονδίνο
Η Morgan Stanley θα αναγκαστεί να μετακινήσει κάποιους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους εκτός Λονδίνου, ως αποτέλεσμα της απόφασης των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, James Gorman.

«Από την πλευρά μας, δεν υπάρχει τίποτα καλό από το Brexit», υποστήριξε ο Gorman σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Bloomberg.

 

«Τώρα θα έχουμε την έδρα μας στην Ευρώπη, επιπρόσθετα. Πιθανότατα θα αναγκαστούμε να έχουμε, με τις νομικές μας οντότητες εκεί, περισσότερο κεφάλαιο και ρευστότητα εγκλωβισμένα σε αυτές τις νομικές οντότητες. Τίποτα από αυτά δεν είναι καλό», πρόσθεσε το στέλεχος.

 

Ο CEO επανέλαβε ότι το Brexit θα αναγκάσει τις εταιρίες να εξετάσουν όλες τις επιχειρήσεις τους, ιδιαίτερα τις δραστηριότητες trading, και να αναρωτηθούν αν πρέπει αυτές οι δραστηριότητες να είναι στο Λονδίνο, στη Φρανκφούρτη, στο Παρίσι, στην Νέα Υόρκη, στο Χονγκ Κονγκ ή στο Τόκιο.

 

Πάντως, ο διευθύνων σύμβουλος είχε δηλώσει νωρίτερα αυτό το μήνα πως η Νέα Υόρκη θα είναι αυτή που θα κερδίσει τις περισσότερες χρηματοοικονομικές θέσεις εργασίας, χάρη στο Brexit.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.