ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Mars εξαγοράζει τη VCA για 9,1 δισ.!

20:07 - 09 Ιαν 2017 | Επιχειρήσεις
Η Mars εξαγοράζει τη VCA για 9,1 δισ.!
Ο πάροχος υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας για κατοικίδια, VCA, ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε να εξαγοραστεί από την εταιρία σνακς και φροντίδας κατοικιδίων, Mars, με μια συμφωνία η αξία της οποίας τοποθετείται στα 9,1 δισ. δολάρια, περιλαμβανομένου χρέους ύψους 1,4 δισ.

Στο πλαίσιο των όρων της συμφωνίας, η Mars θα πληρώσει 93 δολάρια για κάθε μετοχή της VCA που βρίσκεται σε κυκλοφορία, ποσό που αντιπροσωπεύει ένα premium 31% στο κλείσιμο της Παρασκευής, στα 70,77 δολάρια. Το ποσό αυτό δίνει στην VCA κεφαλαιοποίησης αγοράς περίπου 7,55 δισ. δολαρίων, επισημαίνει το MarketWatch.

mars

Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2017.

«Οι κορυφαίες στη βιομηχανία συνεργασίες της VCA, με κτηνιάτρους και παρόχους ιατρικής φροντίδας για κατοικίδια, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της στις υπηρεσίες κτηνιατρικής, στη διάγνωση και την τεχνολογία, θα επιτρέψει στην Mars να προσφέρει ποιοτική φροντίδα με αυξημένη πρόσβαση και να συνεχίσει να δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο για τα κατοικίδια», δήλωσε ο Poul Weihrauch, πρόεδρος στην Mars παγκοσμίως, στον τομέα της κτηνιατρικής φροντίδας.

mars   vca1

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.