ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coca Cola: Κέρδη €0,43 για το Α' τρίμηνο

15:57 - 25 Απρ 2017 | Επιχειρήσεις
Coca Cola: Κέρδη €0,43 για το Α' τρίμηνο
Τα κέρδη α' τριμήνου ανακοινώσει σήμερα πριν το άνοιγμα της Wall Street η Coca Cola. Τα EPS διαμορφώνονται σε 43 σεντς, ενώ, σύμφωνα με το Reuters, οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη ανά μετοχή 44 σεντς και έσοδα 8,874 δισ. δολαρίων. Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ο νυν γενικός δ/ντής James Quincey θα διαδεχθεί τον Muhtar Kent στη θέση του CEO από την 1η Μαΐου.

Ο Kent θα παραμείνει πρόεδρος της Coca Cola.

Στα σχέδια του νέου CEO είναι η επικέντρωση στην αύξηση των πωλήσεων με τη βοήθεια των μικρότερων συσκευασιών προϊόντος και των light αναψυκτικών. Το προηγούμενο τρίμηνο η παραγωγή  μικρότερων συσκευασιών  αυξήθηκε κατά 10%, ενώ τα light αναψυκτικά σημείωσαν άνοδο στις πωλήσεις κατά το β' εξάμηνο του 2016.

Νωρίτερα μέσα στο έτος η εταιρεία με έδρα την Ατλάντα ανακοίνωσε ότι αναμένει πτώση στα κέρδη. Τα καθαρά έσοδα στην αγορά της Β. Αμερικής αυξήθηκαν κατά 8% το περασμένο τρίμηνο.

Την  προηγούμενη εβδομάδα, η  Credit Suisse αναβάθμισε την αξιολόγηση για  τη μετοχή στην κατηγορία "outperform" από  "neutral" αναφέροντας ότι το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας θα οδηγήσει σε αύξηση των κερδών την επόμενη διετία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.