ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Morgan Stanley: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο γ' τρίμηνο

15:11 - 17 Οκτ 2017 | Επιχειρήσεις
Morgan Stanley: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο γ' τρίμηνο
Σημαντική αύξηση κερδών σημείωσε η Morgan Stanley στο γ' τρίμηνο, καθώς η γιγαντιαία επιχείρηση διαχείρισης πλούτου του ομίλου συνεχίζει να αποδίδει αξιόπιστα κέρδη. Συγκεκριμένα, τα κέρδη ανήλθαν σε $1,78 δισ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 93 σεντς ανά μετοχή έναντι 81 σεντς ανά μετοχή που έκαναν λόγο οι εκτιμήσεις. Τα έσοδα ύψους $9,2 δισ. αυξήθηκαν από $8,91 δισ. που είχε καταγράψει πριν από ένα χρόνο και ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκανναν λόγο για $9,02 δισ.

Οι ανταγωνιστές της Morgan Stanley, μεταξύ των οποίων η J.P. Morgan Chase και η Citigroup ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα κέρδη που προήλθαν από την χορήγηση εμπορικών δανείων και από πιστωτικές κάρτες. Στον αντίποδα, η Morgan Stanley, στηρίζεται στο τμήμα διαχείρισης πλούτου, το οποίο εποπτεύει $2,2 τρισ. για περίπου 3,5 εκατομμύρια αμερικανικά νοικοκυριά, για να σταθεροποιήσει τα κέρδη της.
Η μικρότερη από τις έξι μεγάλες τράπεζες της Wall Street, η Morgan Stanley, βρίσκεται στα τελειώματα ενός πολυετούς μετασχηματισμού υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο James Gorman, ο οποίος έχει κρατήσει την εταιρεία μακριά από εμπορικά σφάλματα.

Η απόδοση κεφαλαίου της Morgan Stanley διαμορφώθηκε στο 9,6% στο τρίμηνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.