ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο κροκόδειλος της Lacoste γίνεται...είδος υπό εξαφάνιση

14:58 - 01 Μαρ 2018 | Επιχειρήσεις
Ο κροκόδειλος της Lacoste γίνεται...είδος υπό εξαφάνιση
Την αλλαγή του εμβληματικού κροκόδειλου της Lacoste σε μια νέα σειρά περιορισμένης έκδοσης σχεδιάζει η γνωστή εταιρεία ένδυσης μετά από συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης (IUCN).

Στο πλαίσιο του πρότζεκτ της IUCN με τίτλο «Σώστε το είδος μας», που θα λανσαριστεί εντός του 2018 στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, η Lacoste θα παράξει τα γνωστά μπλουζάκια της αντικαθιστώντας το σήμα του κροκόδειλου με σπάνια ερπετά, πτηνά και θηλαστικά που αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Ο αριθμός παραγωγής της κάθε μπλούζας θα αντιστοιχεί στο υπόλοιπο μέγεθος του πληθυσμού των σπάνιων ζώων που απομένουν στη φύση, σύμφωνα πάντα με της εκτιμήσεις των ειδικών της IUCN.

Με αυτόν τον τρόπο η Lacoste μέσω μιας προσέγγιση ανοιχτής εταιρικής σχέσης με τους πελάτες της καλεί στην υποστήριξη του εγχειρήματος από όλους τους τομείς της κοινωνίας των πολιτών.

Τέλος, σημειώνεται πως η εκστρατεία της Lacoste ενθαρρύνει τους πελάτες της να συμμετέχουν στην αρωγή κατά της εξαφάνισης των συγκεκριμένων ειδών, αγοράζοντας τις μπλούζες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

dgfsdf

Τελευταία τροποποίηση στις 15:02 - 01 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.