ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Capital Ship Managment Corp:Πιστοποιητικό αναγνώρισης για την ασφάλεια στη θάλασσα

10:51 - 21 Απρ 2017 | Ναυτιλία
Capital Ship Managment Corp:Πιστοποιητικό αναγνώρισης για την ασφάλεια στη θάλασσα
Η Capital Ship Management Corp. έλαβε Πιστοποιητικό Αναγνώρισης από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση και την Αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA), σχετικά με τη συμμετοχή σε θαλάσσια άσκηση του M/V ‘Αttikos’, ενός πλοίου μεταφοράς ξηρού φορτίου, τύπου Capesize, χωρητικότητας 178.929 τόνων (dwt).
Ο κ. Toby Stone, Γενικός Διευθυντής Απόκρισης, Διοικητής της Αυστραλιανής Θαλάσσιας Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης, παρουσίασε στον Πλοίαρχο, το Πλήρωμα και τους Ιδιοκτήτες του M/V ‘Attikos’ ένα Πιστοποιητικό Αναγνώρισης «για τον επαγγελματισμό, τη βοήθεια και τη φιλοξενία για στην υποστήριξη της ναυτικής άσκησης της AMSA στα ανοιχτά του λιμανιού Kembla στις 3 Μαρτίου 2017”. 
 
Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος της Capital Maritime & Trading Corp., σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της ευρύτερης ναυτιλιακής κοινότητας και αποτελεί προτεραιότητά μας να συνδράμουμε τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες ασφάλειας παγκοσμίως».
 
Σχετικά με την Capital Ship Management Corp.
 
Η Capital Ship Management Corp. (θυγατρική της Capital Maritime & Trading Corp.) είναι μια διακεκριμένη εταιρία, που προσφέρει υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα της διαχείρισης ποντοπόρων πλοίων, και η οποία σήμερα διαχειρίζεται έναν στόλο 57 πλοίων συνολικής χωρητικότητας 6,06 εκατομμυρίων τόνων (dwt) περίπου. O υπό διαχείριση στόλος περιλαμβάνει τα πλοία της Capital Product Partners L.P., που είναι εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά του Nasdaq.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Capital Ship Management Corp. παρακαλώ επισκεφθείτε το website μας: www.capitalship.gr 
Τελευταία τροποποίηση στις 10:58 - 21 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.