ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο του fine drinking μόλις ξεκίνησε!

20:14 - 19 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
Το ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο του fine drinking μόλις ξεκίνησε!
Πλήθος κόσμου κατέκλεισε από νωρίς το ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου επί της Σοφοκλέους, συμμετέχοντας στη φαντασμαγορική έναρξη του Athens Fine Drinking. Την «αυλαία» άνοιξε ο κύριος Χάρης Ψαρούδας (Διευθυντής των Reserve Brands της Diageo Hellas) που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε το πρόγραμμα των τεσσάρων ημερών.

Χαμόγελα, χρώματα, γεύσεις, αρώματα και ευδιάθετες παρουσίες «γέμισαν» το Παλαιό Χρηματιστήριο την πρώτη μέρα του Athens Fine Drinking, ενώ χρησιμοποιώντας τα shaker και τα mixing glasses τους, εκλεκτοί bartenders από τα επιδραστικότερα αθηναϊκά bars, προσέφεραν απολαυστικές fine drinking στιγμές, με τη συνοδεία υπέροχων μουσικών επιλογών από τον Γιάννη Καστανάκη, ραδιοφωνικό παραγωγό του Pepper που μετέδωσε live από τον χώρο. Παράλληλα, στο Μικρό Χρηματιστήριο πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τα spirits, αλλά και τρία mentoring sessions από τους κορυφαίους του χώρου.


Μείνετε συντονισμένοι γιατί η μεγάλη γιορτή της πόλης μόλις ξεκίνησε!

 

fd2


Τρεις ακόμα συναρπαστικές ημέρες περιμένουν όσους επισκεφθούν το Παλαιό και Μικρό Χρηματιστήριο, όπου καταξιωμένοι bartenders, θα «σερβίρουν» γνώση, γεύσεις, έμπνευση, απόλαυση και διαδραστικές εμπειρίες. Παράλληλα, radio live sets και mentoring σεμινάρια θα συνεχίσουν να πλαισιώνουν τη μεγάλη αυτή γιορτή.

 

fd

Τελευταία τροποποίηση στις 20:27 - 19 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.