ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιουσέϊν Μπολτ: Το τελευταίο πικρό κατοστάρι της καριέρας του…

11:30 - 13 Αυγ 2017 | Ειδήσεις
Γιουσέϊν Μπολτ: Το τελευταίο πικρό κατοστάρι της καριέρας του…
Το τελευταίο κατοστάρι στη χθεσινοβραδυνή κούρσα των 4χ100 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου έμελε να είναι και ένα πικρό φινάλε στην μεγάλη καριέρα του Γιουσέϊν Μπολτ.

Ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου που δέσποζε επιβλητικά στους αθλητικούς διαδρόμους την τελευταία δεκαετία σκόρπισε θλίψη σε εκατομμύρια ανθρώπους που είχαν στηθεί μπροστά στις τηλεοράσεις όταν μετά την τελευταία αλλαγή της σκυτάλης και ενώ η Τζαμάϊκα φαινόταν ότι κάλπαζε για το βάθρο τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να τερματίσει!

Το φινάλε της αθλητικής καριέρας του τεράστιου Γιουσέϊν Μπολτ δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει την τελευταία κούρσα του συμμετέχοντας στη σκυταλοδρομία 4Χ100 με την Τζαμάικα.

Όπως πάντα, ο Μπολτ πήρε τελευταίος τη σκυτάλη από τον Μπλέϊκ, αμέσως όμως με το που άρχισε να ανεβάζει στροφές έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο 31χρονος Τζαμαϊκανός υπέστη μυϊκό τραυματισμό και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους συναθλητές του, εγκαταλείποντας άδοξα το στάδιο του Λονδίνου, όπου γράφηκε το τελευταίο κεφάλαιο της συγκλονιστικής αθλητικής του ιστορίας. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.