ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουβέλης: Εργαζόμαστε επίμονα για την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών

14:13 - 13 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Κουβέλης: Εργαζόμαστε επίμονα για την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών
«Εργαζόμαστε επίμονα και συστηματικά και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες έως ότου επιστρέψουν τα παιδιά μας» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης στην ερώτηση της μητέρας του λοχία Δήμητρη Κούκλατζη «αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη στην Ορεστιάδα.

Ο κ. Κουβέλης συναντήθηκε με τους γονείς των δύο αξιωματικών, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, λέγοντάς τους: «Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε, όλοι μας πονάμε για την υπόθεση αυτή, αλλά πολύ περισσότερο εσείς».

«Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα» τόνισε και συμπλήρωσε πως «η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν το δυνατό συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην χώρα».

Ο πατέρας του λοχία μετά την συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας δήλωσε ο κ. Κουβέλης τους ενημέρωσε πως «τα παιδιά τους είναι καλά».

Μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο οι δύο αξιωματικοί να κατηγορηθούν για κατασκοπεία.

«Θέλουμε να υπάρξει επίσπευση της δίκης» ανέφερε και υπογράμμισε ότι η αντιπολιτευτική διάθεση και στάση δεν εξυπηρετεί τον δημόσιο βίο.

Συμφώνησε, τέλος, με την απόφαση του πρωθυπουργού να μην συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Τουρκίας ή τον πρωθυπουργό, θέτοντας το ερώτημα «φανταστείτε να μην υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.