ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία ManPowerGroup-Premium HRM με στόχο τη βελτιστοποίηση του HR

13:19 - 05 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Συνεργασία ManPowerGroup-Premium HRM με στόχο τη βελτιστοποίηση του HR
Η MANPOWERGROUP A.E., η κορυφαία διεθνώς εταιρεία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, που παρέχει υπηρεσίες, όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων, επέλεξε το Premium HRM (Human Resources Management System) της Data Communication για την ολοκληρωμένη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, με στόχο τη στρατηγικότερη αξιοποίησή τους, τη βελτιστοποίηση της οργάνωσης του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και την αναβάθμιση των διαδικασιών έκδοσης μισθοδοσίας συνολικότερα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την υλοποίηση του έργου Premium HRM από την Data Communication, εταιρεία με εκτενή εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων έργων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας σε οργανισμούς με πολύπλοκες ανάγκες, διασφαλίστηκε πλήρης παρακολούθηση των εξειδικευμένων απαιτήσεων διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ManpowerGroup, 100% αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών της  μισθοδοσίας, ισχυρά εργαλεία reporting, καθώς και εγγύηση συνεχούς ενημέρωσης για το διαρκώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό και φορολογικό πλαίσιο.

Το Premium HRMτο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων της Data Communication, είναι λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη και ανοιχτή σε μελλοντικές επεκτάσεις. Το σύστημα διαθέτει, επίσης, πολλαπλές δυνατότητες ολοκλήρωσης με τα εσωτερικά συστήματα των οργανισμών, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και  σημαντικά οφέλη σε επίπεδο επιχειρησιακής λειτουργίας.

Με την αξιοποίηση του  Premium HRMσυντελείται ορθή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και της μισθοδοσίας, γεγονός που θα επιφέρει άμεση μείωση του λειτουργικού κόστους, σφαιρική εικόνα του λογιστηρίου, και της διοίκησης, σε ό,τι αφορά την απασχόληση των στελεχών ανά τμήμα, θέση και κέντρο κόστους, είτε απασχολούνται εσωτερικά στον Όμιλο, είτε ως δανειζόμενο προσωπικό σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και κορυφαία ασφάλεια, σε πολλαπλά επίπεδα, όπως απαιτεί και ο νέος, ευρωπαϊκός κανονισμός GDPR.

Κατά την τρέχουσα οικονομική χρήση 2017/2018, η εταιρεία ολοκλήρωσε τη μηχανογράφηση σε συστήματα Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) σε πάνω από 200 επιχειρήσεις. Τα έργα αφορούσαν στην προμήθεια της εφαρμογής λογισμικού Premium HRM, καθώς και την πλήρη κάλυψη των εξειδικευμένων απαιτήσεων των επιχειρήσεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.