• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Επιχειρήσεις Τράπεζες Εξαγωγές Ιδιωτικοποιήσεις

Επιχειρήσεις

Η Xerox υπέγραψε πενταετή σύμβαση με την TΡAINOΣE, τον εθνικό φορέα σιδηροδρόμων, για να αναμορφώσει τη διαδικασία εκτυπώσεων σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες στην Ελλάδα. 

Πραγματοποιήθηκε χθες 24 Ιουνίου 2019, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) κατά τη διάρκεια της οποίας εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την επόμενη τριετία.

Ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση έκανε στους μετόχους του ομίλου Mytilineos - που χθες κατέκλισαν τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι - η εκτενής αναφορά του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου στα ζητήματα της εταιρικής διακυβέρνησης.

Ο κυριότερος λόγος που η Inform Λύκος ανακοίνωσε πρόσφατα την απόσχιση του παραγωγικού της κλάδου και την εισφορά του σε θυγατρική της κατά 100% εταιρεία είναι γιατί θα επιτρέψει στην εισηγμένη (holding) να χρησιμοποιεί κατά τα επόμενα χρόνια το σύνολο των θετικών λειτουργικών ταμειακών ροών της σε επενδύσεις (χωρίς πίεση για διανομή μερισμάτων), με στόχο να επιστρέψει σε κερδοφόρο πορεία. 

«Στις 21.06.2019 επιδόθηκε στη Ναυτεμπορική η από 20.06.2019 αυτοτελής αίτηση της τράπεζας Eurobank ενώπιον του κ. Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) για τη λήψη προληπτικών μέτρων κατ' άρθρο 70 παρ. 3 του Ν. 4307/2014 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 ΠτΚ στο πλαίσιο αιτήσεως περί θέσης της Εταιρίας στην έκτακτη διαδικασία ειδικής διαχείρισης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ναυτεμπορική με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο για την κατάθεση αίτησης περί υπαγωγής της σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Οι νέες επενδύσεις και η αποπληρωμή υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού είναι οι βασικές αιτίες για την ανάληψη ομολογιακού δανείου από την Briq Properties. Η εισηγμένη εταιρία υπέγραψε με την Eurobank Εrgasias τη συμφωνία έκδοσης ομολογιακού δανείου ύψους 20 εκατ. ευρώ. Είναι άλλη μία κίνηση τραπεζών προς υγιείς επιχειρήσεις για να προωθήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια. 

Mε τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε ο ισχυρός άνδρας της AVAX  Κωνσταντίνος Μιτζάλης την εικόνα του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα.

Η Ford αποκάλυψε τις καταιγιστικές επιδόσεις του νέου Focus ST, το οποίο ενσωματώνει την προηγμένη τεχνογνωσία που απέκτησε η ομάδα εξέλιξης της εταιρείας από μοντέλα της γκάμας της, όπως τα Ford GT, F‑150 Raptor, Mustang και Fiesta ST.

Διευκρινίσεις σχετικά με την τοποθέτηση ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στον υποσταθμό των Βρυσών Αποκορώνου δίνει η ΔΕΗ επισημαίνοντας ότι:

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Λάμψα την 16η Ιουλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μεσημβρινή στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα (οδός Β. Γεωργίου Α’1).

 

Την υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους κατόχους κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου, μετοχών της "ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών τους ανακοίνωσε η "Invel Real Estate (Netherlands) II B.V." (Προτείνων).

 

Την έναρξη λειτουργίας του πρατηρίου FISIKON στα Ιωάννινα που είναι το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου κίνησης σε περιοχή εκτός του δικτύου αγωγών ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ.

 

Τις θέσεις της για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων που θα τεθούν σε δύο φάσεις σε ισχύ την 1η Ιουλίου και την 1η Ιανουαρίου 2020 παραθέτει σε ανακοίνωσή της η Αττική Οδός Α.Ε., σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «μπορεί η Αττική Οδός να αποτελεί πρόσφορο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης αυτές τις ημέρες, ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπεται πως η Αττική Οδός και οι άνθρωποί της είναι σε εγρήγορση 365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες μέρα και νύχτα για να λειτουργούν και να συντηρούν τον αυτοκινητόδρομο και να εξυπηρετούν τους χρήστες του, ώστε να απολαμβάνουν άνεση και ασφάλεια στις μετακινήσεις τους».

 

σελίδα 1 από 7476
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman