ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβολή στην εκδίκαση των τριτανακοπών στη συμφωνία Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη

11:36 - 09 Μαρ 2017 | Επιχειρήσεις
Αναβολή στην εκδίκαση των τριτανακοπών στη συμφωνία Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη
Αναβολή συζήτησης των τριτανακοπών για τις 24 Μαίου του 2017 αποφάσισε το δικαστήριο χτες. Σημειώνεται ότι στη συζήτηση που είχε ορισθεί για την Τετάρτη 8 Μαρτίου οι δικηγόροι της εταιρίας Καρυπίδης κατέθεσαν αίτημα για εξαίρεση των δικαστών που ήταν στην έδρα.
Σημειώνεται ότι η εταιρία  Καρυπίδης, η υπόθεσή της οποίας θα εκδικαζόταν ξεχωριστά στις 24 Μαΐου , στράφηκε με μηνυτήρια αναφορά κατά μιας άλλης εταιρίας που είχε καταθέσει αίτημα τριτανακοπής της TERRANOSTRUM, ιδιοκτησίας του Απ. Σπυρόπουλου, κατηγορώντας την ότι κατέθεσε «παρανόμως» αίτημα για εκδίκαση όλων των τριτανακοπών κατά της εξυγίανσης (συνολικά επτά υποθέσεις), στις 8 Μαρτίου 2017.
 
Χτες η συζήτηση   ξεκίνησε  στις 9  το πρωί  και  ολοκληρώθηκε  στις  4   το απόγευμα  με   νέα  σύνθεση   στην  έδρα  αφού το  αίτημα   των δικηγόρων   της  Καρυπίδης  έγινε  αποδεκτό   για αντικατάσταση  των μελών  της έδρας.  Η  νέα  σύνθεση  όμως   της δικαστικής  έδρας  δεν συζήτησε  τις τριτανακοπές λόγω   λήξης του ωραρίου. 
 
Σημειώνεται ότι μόνο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις τριτανακοπές  θα ξεκινήσει η διαδικασία με την χρηματοδότηση του νέου σχήματος. Μέχρι τότε θα πρέπει να τρέξει η ενδιάμεση χρηματοδότηση.
 
Πάντως από τους έξι ενδιαφερόμενους που έχουν καταθέσει τριτανακοπές εκτιμάται ότι θα αποχωρήσουν   οι  εκπρόσωποι  των 4. Θεωρείται βέβαιο  ότι  η εταιρεία   Αφοί  Καρυπίδη Α.Ε.Ε.Ε θα μείνουν  μέχρι  τέλους  διεκδικώντας  τις οικονομικές   απαιτήσεις  τους   απο τον  όμιλο  Μαρινόπουλο. 
 

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 11:42 - 09 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.