Η έκθεση διεξήχθη στη Σιγκαπούρη στις 24 - 27 Απριλίου και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από 14 εταιρείες. Η έκθεση προσέλκυσε 3.500 εκθέτες και 71 εθνικές συμμετοχές από όλο τον κόσμο και περίπου 70.000 εμπορικούς επισκέπτες.
Το εθνικό περίπτερο οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και φιλοξένησε 10 εταιρείες τροφίμων και ποτών και 4 εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων εστίασης (HORECA).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εθνική συμμετοχή ξεχώρισε τόσο για τα ποιοτικά προϊόντα τροφίμων που παρουσίασε (έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, προϊόντα ζύμης, χυμούς, κλπ) όσο και για τον ποιοτικό και υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων.
Οι Έλληνες εξαγωγείς δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εμπορικών επαφών που πραγματοποίησαν αλλά εξέφρασαν και το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν ξανά στην επόμενη διοργάνωση το 2020.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr