ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβάλλεται ο διαγωνισμός για Πάτρα-Πύργο - Μετείχε ο όμιλος Καλογρίτσα

13:45 - 26 Σεπ 2016 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Αναβάλλεται ο διαγωνισμός για Πάτρα-Πύργο - Μετείχε ο όμιλος Καλογρίτσα
Αναβάλλεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευή του τέταρτου τμήματος Βάρδα-Α.Κ. Κυλλήνης του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος, προϋπολογισμού 70,71 εκατ. ευρώ, έπειτα από σημερινή απόφαση του υπουργείου Υποδομών.

«Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού θα καθοριστεί με έκδοση σχετικής απόφασης», επισημαίνεται στην απόφαση, η οποία ελήφθη λόγω μη έγκαιρης συγκρότησης της επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού.

 

Η εξέλιξη αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα, έπειτα από την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας να μην κάνει δεκτή την αίτηση του σχήματος Καλογρίτσα για παράταση 48 ωρών στην προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης για την τηλεοπτική άδεια, αποκλείοντάς τον έτσι τελικά από τη διαδικασία.

 

Η κατασκευαστική αγορά ανέμενε ούτως ή άλλως με ενδιαφέρον το διαγωνισμό για το τμήμα αυτό του οδικού άξονα για να δει αν θα ανατεθεί κι αυτό στον Χρήστο Καλογρίτσα. Υπενθυμίζεται ότι το σχήμα Τοξότης-Ομάδα Κατασκευών που ανήκει στον ίδιο είχε αναλάβει τις τρεις πρώτες εργολαβίες-από τις συνολικά οκτώ- του οδικού άξονα Πάτρα- Πύργος, συνολικού προϋπολογισμού 475 εκατ. ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:48 - 26 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.