ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιονία Οδός:Σε λειτουργία τα νέα διόδια-Πού κυμαίνονται οι τιμές

09:50 - 24 Απρ 2017 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ιονία Οδός:Σε λειτουργία τα νέα διόδια-Πού κυμαίνονται οι τιμές
Από σήμερα τα μεσάνυχτα θα τεθεί σε λειτουργία των διοδίων του τμήματος «Παράκαμψη Αγρινίου - Α/K Αμφιλοχίας» της Ιόνιας Οδού.

Σύμφωνα με τη Νέα Οδό, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο τμήμα 60 περίπου χιλιομέτρων, ασφαλούς σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου με 2 λωρίδες κυκλοφορίας & ΛΕΑ σε όλο του το μήκος, που βρίσκεται συνολικά σε κυκλοφορία από τα τέλη Δεκεμβρίου 2016.

 

Η διάρκεια της διαδρομής Κεφαλόβρυσο - Αμφιλοχία μειώθηκε σχεδόν στο μισό και από 50 λεπτά, διανύεται πλέον σε 30 λεπτά, ενώ σε κυκλοφορία παραδίδονται και οι 4 κλάδοι του Α/K Κουβαρά. Επιπρόσθετα, κάθε οδηγός έχει στη διάθεσή του μια σειρά υπηρεσιών, όπως 24ωρα περίπολα οδικής ασφάλειας, 4ψηφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 1075, Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 2641 306 306 και Δωρεάν Οδική Βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης.

 

diodia240417

 

Οι τιμές διοδίων τελών είναι ανά σταθμό και κατηγορία οχήματος οι ακόλουθες:

 

Η εταιρία υπενθυμίζει ότι η τιμή διοδίου τέλους καθορίζεται:

 

- Σε κάθε μετωπικό σταθμό βάσει του συνολικού μήκους της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός.


- Στους πλευρικούς σταθμούς εξόδου, ανάλογα με το μήκος που διανύθηκε από την αρχή της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός μέχρι το σταθμό.


- Στους πλευρικούς σταθμούς εισόδου ανάλογα με το μήκος που θα διανύσει ο χρήστης από το σταθμό έως το τέλος της ζώνης στην οποία ανήκει.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:58 - 24 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.