ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αλλαγή ηγεσίας προχωρά η General Electric

14:46 - 12 Ιουν 2017 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Σε αλλαγή ηγεσίας προχωρά η General Electric
Σε αλλαγή ηγεσίας προχωρά η General Electric μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, Jeff Immelt, μια εξέλιξη που πολλοί παράγοντες της αγοράς ανέμεναν.

Σύμφωνα με το CNBC, oι μετοχές της GE ανέβηκαν πάνω από 4% στην premarket διαπραγμάτευση, καθώς αντικαταστάτης του Immelt ορίστηκε ο John Flannery, σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GE Healthcare.

"Ο John είναι το σωστό πρόσωπο για να ηγηθεί της GE σήμερα", δήλωσε ο Immelt σε μια δήλωση. "Θα έχει τυην εμπιστοσύνη των επενδυτών, των πελατών και της ομάδας της GE".

Ο Flannery, 55 ετών, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην GE Capital το 1987, όπου επικεντρώθηκε στην αξιολόγηση του κινδύνου για εξαγορές με μόχλευση. Υπήρξε επικεφαλής της GE Equity Business στη Λατινική Αμερική και της GE Capital σε Αργεντινή και Χιλή.

Στον Flannery πιστώνεται επίσης η ανάκαμψη της GE Healthcare, αυξάνοντας τα οργανικά έσοδα κατά 5% και τα περιθώρια κέρδους κατά 100 μονάδες βάσης το 2016, δήλωσε η GE.

Η GE δήλωσε ότι αυτές οι κινήσεις αποτελούν μέρος του σχεδίου διαδοχής, το οποίο εφαρμόζεται από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ήδη από το 2011.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.