ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους ώμους του Νικόλαου Χαΐτογλου ο Μακεδονικός χαλβάς

18:23 - 21 Ιουν 2016 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Στους ώμους του Νικόλαου Χαΐτογλου ο Μακεδονικός χαλβάς
Στους ώμους του Νικόλαου Χαϊτογλου πέφτει η ευθύνη να διατηρηθεί ο «Μακεδονικός χαλβάς» στην κορυφή.

Έπειτα τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Αλέξανδρου Χαϊτογλου στις 5 Ιουνίου, ο Νικόλαος Χαϊτογλου ανέλαβε καθήκοντα νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Αφοί Χαϊτογλου ΑΒΕΕ από την Παρασκευή 10/6/2016 και κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

 

Ο Νικόλαος Χαϊτογλου, αν και είναι μόλις 32 ετών, είναι στέλεχος της Αφοί Χαϊτογλου ΑΒΕΕ από το 2008, σπούδασε οικονομικά και διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων στην Αμερική όπου αποφοίτησε από το Harvard Business School.

 

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος από τον οποίο τον Δεκέμβριο παρέλαβε, εκ μέρους της Αφοί Χαϊτογλου ΑΒΕΕ, βραβείο επιχειρηματικής αριστείας μεγάλης επιχείρησης. Με τα παραπάνω εφόδια και το πείσμα του συνονόματου παππού του, ο νέος διευθύνων σύμβουλος, έχει αρκετά όπλα στη φαρέτρα του ώστε όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να εξελίξει την βαριά αυτή κληρονομιά.

Η «Αφοί Χαϊτογλου ΑΒΕΕ» παράγει τον «Μακεδονικό Χαλβά», αλλά και πλήθος άλλων προϊόντων.

 

Η ιστορία της Χαϊτογλου ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1924 από την ομώνυμη προσφυγική οικογένεια και αρχικά είχε την μορφή οικοτεχνίας στο κέντρο της πόλης, σήμερα έπειτα από 92 χρόνιας ζωής, εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο με κύριες αγορές αυτές της Αμερικής, της Γερμανίας και της Αγγλίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.