ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Athens Fine Drinking: Ξεκινάει η γιορτή του καλού ποτού

13:11 - 19 Μαϊ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Athens Fine Drinking: Ξεκινάει η γιορτή του καλού ποτού
Το Athens Fine Drinking ξεκινάει και είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας και μία ενδιαφέρουσα περιπλάνηση στον κόσμο του εκλεκτού και εκλεπτυσμένου.

Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου, η καρδιά της πόλης «χτυπάει» στο ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου στη Σοφοκλέους.

 

Για 4 ημέρες, το Athens Fine Drinking ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει στο Παλαιό Χρηματιστήριο, 8 pop-up bars που θα σερβίρουν εξαιρετικά ποτά και μοναδικές δημιουργίες κορυφαίων bartenders από 32 σπουδαία bars της πόλης, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά στο χώρο, προσφέροντας fine drinking εμπειρίες στους επισκέπτες του.

 

Παράλληλα, στο χώρο του Μικρού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1, 18.00 – 23:00), κορυφαίοι Έλληνες bartenders – νικητές του World Class των προηγούμενων ετών και brand ambassadors των premium spirits, γίνονται ξεναγοί στο μοναδικό κόσμο του fine drinking μέσα από exclusive mentoring sessions, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά πίσω από την premium τέχνη των «Perfect Serves».

 

Η μεγάλη γιορτή δεν σταματάει όμως εδώ! Τα 32 εκλεκτά bars που συμμετέχουν στο Athens Fine Drinking μας καλούν να τα επισκεφθούμε και μέχρι τις 27 Μαΐου, να δοκιμάσουμε τα μοναδικά premium ποτά που θα προσφέρουν γι’ αυτό το διάστημα οι εκλεκτοί bartenders της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:10 - 19 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.