ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συριανός-ΕΖΑ: Κατακόρυφο ενδιαφέρον για τα ελληνικά σήματα μπύρας

12:29 - 05 Ιουλ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Συριανός-ΕΖΑ: Κατακόρυφο ενδιαφέρον για τα ελληνικά σήματα μπύρας
Η άνοδος του ενδιαφέροντος στο καταναλωτικό κοινό για τον κλάδο της ζυθοποιίας οφείλεται στην «αύξηση των μικρών ανεξάρτητων ζυθοποιών» σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αθανάσιος Συριανός διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of The Greek Economy 2017”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Η Ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης διακρίθηκε ως μια από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Όπως τόνισε ο κ. Συριανός υπάρχει κατακόρυφη ανάπτυξη για τα ελληνικά σήματα. Αυτό, όπως είπε, είναι μια «αντίδραση στη μακροχρόνια στρέβλωση από κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης συγκεκριμένων εταιριών».
 
Στο μεταξύ η ΕΖΑ  που κατέχει την τρίτη θέση στην αγορά της μπύρας και την πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών ελληνικής ιδιοκτησίας υλοποιεί ένα  φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο από το 2015. Από το 2015 ως και το 2019 πρόκειται να επενδυθούν συνολικά περί τα 30 εκατ. ευρώ – η πρώτη φάση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση ύψους περί τα 16 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε  τον Μάιο του 2017.
 
«Με νέα προϊόντα απαντάμε στις σύγχρονες προκλήσεις. Καλύπτουμε τις ανάγκες ταύτισης του έλληνα καταναλωτή. Επιδιώκουμε και θα κερδίσουμε τόσο στη διεθνή αγορά και εδώ» τόνισε ο κ. Συριανός.
 
«Η διαφημιστική μας καμπάνια περιλαμβάνει αρχές που μας εμπνέουν. Θέλουμε να κάνουμε την ΕΖΑ  μια εταιρία με ισχυρό δείκτη κοινωνικής  υπευθυνότητας» κατέληξε.
 
Γιώργος Αλεξάκης
Τελευταία τροποποίηση στις 12:04 - 05 Ιουλ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.