ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι... τρέχει με τον Σάκη Ρουβά και τη Νιτσιάκος

10:28 - 17 Ιουλ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Τι... τρέχει με τον Σάκη Ρουβά και τη Νιτσιάκος
Μετά την κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου στην Καρδίτσα, ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται να θέλει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην εκτροφή και το εμπόριο πουλερικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η νέα φημολογούμενη κίνηση του τραγουδιστή έρχεται μετά την ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ.

Το άνοιγμα στη Νιτσιάκος φαίνεται πως εντάσσεται στο συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς έλαβε το πράσινο φως από τη ΡΑΕ (Ρυθμιστή Αρχή Ενέργειας) για την υλοποίηση και μιας δεύτερης μονάδας παραγωγής βιοαερίου από απόβλητα βιομηχανικού σφαγείου, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα. Δεδομένου ότι η έδρα της Νιτσιάκος βρίσκεται στην ίδια περιοχή, φημολογείται ότι σκοπός της SK Κτηνοτροφικής είναι και η αξιοποίηση των αποβλήτων των εργοστασίων της Νιτσιάκος για την παραγωγή ενέργειας.

Πάντως, η εταιρεία Νιτσιάκος λίγες ώρες αργότερα διέψευσε τα δημοσιεύματα:

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της".

Τελευταία τροποποίηση στις 11:00 - 17 Ιουλ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.