ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Heineken Growth Makers:Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις στο διαγωνισμό

10:46 - 06 Σεπ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Heineken Growth Makers:Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις στο διαγωνισμό
Με σκοπό να επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους να προετοιμάσουν καλύτερα την ιδέα τους, ο επιχειρηματικός διαγωνισμός Heineken Growth Makers που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Orange Grove, παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τη συμπλήρωση μίας σύντομης φόρμας στη διεύθυνση https://www.athenianbrewery.gr/gr/el/heineken-growth-makers/.

Μέσα από το διαγωνισμό, η Heineken θα δώσει τη ευκαιρία σε 5 νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγρο-διατροφικό και τουριστικό τομέα να γίνουν Growth Makers και να κερδίσουν 6 μήνες φιλοξενία και ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη στο Orange Grove,  τη μεγαλύτερη θερμοκοιτίδα νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, καθώς και χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ συνολικά, για να τους υποστηρίξει στα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα.

To open call αποτελεί μέρος της πλατφόρμας Growth Makers, στο πλαίσιο της οποίας διοργανώνονται οι βραδιές καινοτόμου επιχειρηματικότητας Growth Makers Nights. Στις εκδηλώσεις, όπου παρουσιάζονται καλές πρακτικές, ευκαιρίες και προοπτικές για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, συμμετέχουν επιχειρηματίες, startuppers και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων. Η επόμενη εκδήλωση Growth Makers Night είναι προγραμματισμένη για τις 28 Σεπτεμβρίου 2017.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για την πλατφόρμα στο: https://www.athenianbrewery.gr/gr/el/heineken-growth-makers/

Τελευταία τροποποίηση στις 10:48 - 06 Σεπ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.