ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικά gourmet προϊόντα στην Anuga

09:32 - 27 Σεπ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Ελληνικά gourmet προϊόντα στην Anuga
Στην ενίσχυση των εξαγωγών της στοχεύει η εταιρεία Zouros Ltd., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των εξαγωγών από το 2010.

Έτσι, μετέχει και φέτος στην Anuga στη Γερμανία, από τις 7/10/17 έως τις 11/10/17, στο Εθνικό μας περίπτερο στο Hall 10.2 HO24.

«Η χώρα μας διαθέτει πλήθος αγνών και θρεπτικών προϊόντων, πραγματικούς θησαυρούς που έρχονται πρώτοι σε ζήτηση στο εξωτερικό και αυτή ακριβώς η αυξημένη ανάγκη γέννησε το "thegreek pantry" το 2015» αναφέρουν στελέχη της εταιρίας με αφορ η τη συμμετοχή στη μεγάλη έκθεση τροφίμων.

Η γκάμα των προϊόντων της Zouros Ltd περιλαμβάνει τα εξής προιόντα: Καρυκεύματα και ροφήματα με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Κριτσίνια βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο όπως και ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα σε διάφορες γεύσεις, επεξεργασμένα κηπευτικά προιόντα, εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, μια επιλογή από ιδιαίτερα μπισκότα και σύντομα πολλά ακόμα.

«Η εταιρεία επιδιώκει να έχει ανταγωνιστικές τιμές, διατηρώντας υψηλή ποιότητα και επίπεδο στις επιλογές της. Ο σχεδιασμός των συσκευασιών παραπέμπει σε ελληνικά στοιχεία, με διαχρονικότητα και σημερινούς όρους αισθητικής, προβάλλοντας όλες τις αξίες των προιόντων» τονίζουν τα στελέχη της εταιρίας και σημειώνουν ότι το «the greek pantry» δεν προωθεί μόνο συγκεκριμένα προϊόντα αλλά και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής που βασίζεται στα αγνά συστατικά της μεσογειακής κουζίνας και διατροφής.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.