ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ:Στα ύψη οι πωλήσεις και τα κέρδη

10:35 - 16 Ιουλ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ:Στα ύψη οι πωλήσεις και τα κέρδη
Όλο και ψηλότερα τοποθετεί τον πήχη καθημερινά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορά στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού αλλά και σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο.

Μένοντας πιστή στο επενδυτικό της πλάνο, έχοντας ένα διαρκώς αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, παρουσιάζοντας έντονη κοινωνική δραστηριότητα και εξαγωγικό προσανατολισμό -κι όλα αυτά με μηδενικό δανεισμό!-, η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για την ισχυρή ανάπτυξη των μεγεθών της. Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό της πωλήσεις της για το 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2018 με μερίδιο αγοράς 23,1 σε όγκο ως αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί, των προωθητικών ενεργειών καθώς και σημαντικών συνεργασιών που επετεύχθησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ας μιλήσουμε με νούμερα

Για το 2017, τα έσοδά της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ανήλθαν σε 48,4 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αύξηση 11,2% σε ποσοστό και 4,9 εκατ. ευρώ σε αξία, από την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αξιοποίησε αποτελεσματικά την υλοποίηση των νέων επενδύσεων ενώ σημείωσε κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) 8,2 εκατ. ευρώ, έναντι αντίστοιχων κερδών 6,2 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν, αυξημένα κατά 30% σε ποσοστό και 2 εκατ. ευρώ σε αξία, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η επιτυχία αυτή, επιτρέπει στην εταιρεία να ενατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και να είναι σε θέση να προβλέπει για το 2018 διψήφια ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της κατά 15%, με βάση νέες συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

 

ζαγορι3

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας

Βέβαια, τα εξαιρετικά αυτά αποτελέσματα είναι μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η οποία έχει ως πρωταρχικό της μέλημα, τη δημιουργία αξίας για την ελληνική κοινωνία, είτε αυτοί είναι οι καταναλωτές, οι προμηθευτές, οι επιχειρηματικοί εταίροι είτε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας.

Έμπρακτη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι παρά το υφεσιακό περιβάλλον που βρίσκεται η χώρα η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ δεν έχει προβεί σε καμία μείωση, τόσο στις αποδοχές, όσο και στον αριθμό των εργαζομένων της, δείχνοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της εμπιστοσύνη, κατανόηση και σεβασμό. Αξίζει να αναφέρουμε πως εν καιρώ κρίσης η εταιρεία όχι μόνο στηρίζει τους εργαζομένους της χωρίς να προβαίνει σε απολύσεις ή μειώσεις αλλά προχωρά σταθερά σε νέες προσλήψεις στηρίζοντας επί της ουσίας την τοπική κοινωνία και δημιουργώντας ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον. Να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι πάνω από 350.

 

ζαγορι4

 

Το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον

Σε μια εποχή που η απαισιοδοξία κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία, η ελπίδα ενός καλύτερου αύριο αντιμετωπίζεται συχνά με δυσπιστία. Αυτό όμως, δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα χιλιάδων νέων που οραματίζονται διαφορετικό ένα μέλλον. Στόχος λοιπόν της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι η δημιουργία νέων μοντέλων ανάπτυξης και προοπτικής για την Ελλάδα, συνδέοντας το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, με την πρόοδο και την εξέλιξη.

«Το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις». Με το χαρακτηριστικό αυτό μήνυμα, η νέα διαφημιστική καμπάνια του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι, είναι αφιερωμένη σε παιδιά σαν τον Αλέξανδρο, τον Χάρη, τον Στέλιο και τη Γλυκερία, που αγωνίζονται και προσπαθούν σήμερα για ένα καλύτερο αύριο, κάνοντας εμάς τους υπόλοιπους περήφανους και εμπνέοντάς μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

 

ζαγορι1

 

Έτσι, ως πρεσβευτής του καλού, και έχοντας το καλό μέσα του -το ίδιο το νερό- ,το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ επενδύει σε νέους ανθρώπους που δεν παραιτούνται και πιστεύουν στο καλό που έχουν μέσα τους. Αυτοί «πυροδοτούν» την αισιοδοξία μέσα στον καθένα από εμάς, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του αύριο. Αυτή που θα μας κάνει υπερήφανους.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν κινείται και η νέα καμπάνια του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, το οποίο αποσκοπεί στο να δώσει επιπλέον κίνητρα στους νέους και οραματίζεται ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:27 - 16 Ιουλ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.