ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Artwaykening Employees, το νέο εργαλείο της Εταιρικής Δημιουργικότητας

13:00 - 22 Οκτ 2014 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Artwaykening Employees, το νέο εργαλείο της Εταιρικής Δημιουργικότητας
Τη δημιουργία καινοτόμου πλατφόρμας υπηρεσιών για την καλλιέργεια της Εταιρικής Δημιουργικότητας & Καινοτομίας ανακοίνωσε η εταιρία Συμβούλων Διαχείρισης Εταιρικής Φήμης WELLENWIDE.

Πρόκειται για την πλατφόρμα Artwaykening Employees™, η οποία χρησιμοποιεί μεθόδους της Δημιουργικής Βιομηχανίας (αναπαραστατικές & εικαστικές τέχνες, αρχιτεκτονική, design, κινηματογράφο, διαφήμιση, φωτογραφία, κ.α.) για να εξερευνήσει και να καλλιεργήσει την αχαρτογράφητη δημιουργική σκέψη των εργαζομένων, ενισχύοντας έτσι την παραγωγή ιδεών, καθώς και την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που προκύπτουν στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον.

Με μήνυμα «Νέα Εποχή, Νέοι Τρόποι», η πλατφόρμα Artwaykening Employees™ αποτελεί ένα καινούργιο εργαλείο για την ελληνική αγορά, το οποίο απαντά στις σύγχρονες επιταγές για ανάπτυξη μέσω της απελευθέρωσης των δημιουργικών δυνάμεων του Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Την τελευταία τριετία, επιχειρήσεις και κυβερνητικοί οργανισμοί διεθνώς φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο χαμένος κρίκος για την ανάπτυξη εν καιρώ κρίσης είναι η νέα ματιά, η νέα θεώρηση των πραγμάτων, ή αλλιώς η δημιουργικότητα και καινοτομία. Οι σημερινοί, όμως, ενήλικες δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους. Επιπλέον, η καινοτομία δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν αποτελεί απλώς ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό στόχο. Η καινοτομία είναι φιλοσοφία. Σε αυτή τη φιλοσοφία μυεί τους εργαζομένους των επιχειρήσεων η πλατφόρμα Artwaykening Employees™», δηλώνει η Διευθύνουσα Σύμβουλος της WELLENWIDE, Σοφία Χαλκίδου.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:21 - 22 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.