ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dove Men+Care προς μελλοντικούς μπαμπάδες: Επενδύστε στη δύναμη της φροντίδας

13:43 - 19 Ιουν 2018 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Dove Men+Care προς μελλοντικούς μπαμπάδες: Επενδύστε στη δύναμη της φροντίδας
Τι σημαίνει να είσαι αληθινός άνδρας και σωστός πατέρας; Να έχεις καταλάβει τη σημασία του «νοιάζομαι», για την οικογένειά σου, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Να μην αφήνεις τα στερεότυπα να σε κρατήσουν πίσω…

Έρευνες σχετικά με την πατρότητα δείχνουν πως ο χρόνος που ένας πατέρας περνά με το παιδί του, ιδιαίτερα κατά τα πρώτα στάδια της ζωής του, είναι πολύτιμος καθώς χτίζει δεσμούς μιας ζωής. Μήπως πρέπει λοιπόν οι μελλοντικοί μπαμπάδες να επενδύσουν στη δύναμη της φροντίδας;

Μέσα από το χρόνο που ένας πατέρας περνά με το παιδί του και τη φροντίδα που προσφέρει, νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Παράλληλα το παιδί βιώνει άμεσα την επαφή με τον πατέρα, ενώ ενισχύεται συναισθηματικά και η σχέση των ανδρών με τη σύντροφό τους, αφού έρχονται πιο κοντά.

Το Dove Men+Care σε βοηθάει να πετύχεις όλα τα παραπάνω δίνοντας νέα διάσταση στο τι σημαίνει να είσαι άνδρας μέσα από τη σημασία του «νοιάζομαι».

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, την περασμένη Κυριακή 17 Ιουνίου, το Dove Men+Care αποκάλυψε μια νέα ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Dear Future Dads», η οποία τονίζει την αξία και τη σημασία της φροντίδας από τον μπαμπά και υποστηρίζει το δικαίωμα για άδεια πατρότητας σε όλο τον κόσμο.

Αληθινοί μπαμπάδες από όλο τον κόσμο μοιράζονται τις ιστορίες τους και δείχνουν πόσες ανεκτίμητες στιγμές και εμπειρίες τούς έχει χαρίσει αυτός ο χρόνος με τα παιδιά τους.

 

 

#DearFutureDads καιρός να παρακινηθείτε. Αξιοποιήστε την άδεια πατρότητας και διεκδικήστε τον τόσο ζωτικής σημασίας χρόνο με τα παιδιά σας. Γιατί η φροντίδα φανερώνει αγάπη και είναι αυτή που κάνει έναν άνδρα πραγματικά δυνατό.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:10 - 19 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.