ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Παπουτσάνης στηρίζει και φέτος τα Παιδικά Χωριά SOS

15:09 - 13 Σεπ 2018 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Η Παπουτσάνης στηρίζει και φέτος τα Παιδικά Χωριά SOS
Η εταιρία Παπουτσάνης στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις ετήσιες ανάγκες όλων των Παιδικών Χωριών SOS, των Στεγών Νέων και του Ξενώνα Βρεφών SOS σε είδη προσωπικής υγιεινής, όπως σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, με προϊόντα της.

Στην Ελλάδα λειτουργούν σήμερα 4 Παιδικά Χωριά SOS, όπου ζουν και μεγαλώνουν παιδιά που δεν απολαμβάνουν της φροντίδας των βιολογικών γονιών τους, καθώς και 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που βοηθούν οικογένειες να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις καθημερινές προκλήσεις και να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά. Παράλληλα λειτουργούν δύο Στέγες Νέων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο Ξενώνας Βρεφών SOS για κακοποιημένα και παραμελημένα βρέφη και νήπια στην Αθήνα.

Η συνεργασία της εταιρίας Παπουτσάνης με τα Παιδικά Χωριά SOS ξεκίνησε το 2017 και ανανεώθηκε για το 2018. Εκτός από τη δωρεά προϊόντων για την κάλυψη των πάγιων αναγκών, η εταιρία υποστηρίζει επιμέρους δράσεις του Σωματείου, όπως η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προσωπική υγιεινή, σε μαθητές γυμνασίου, που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Καλαμάτα τον Ιούνιο του 2018.

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρία Παπουτσάνης έχει στηρίξει σειρά οργανώσεων που πραγματοποιούν σημαντικό έργο για τα παιδιά και τους νέους της χώρας μας. Μεταξύ αυτών, το φιλανθρωπικό σωματείο Οι Φίλοι του Παιδιού που φροντίζει παιδιά άπορων οικογενειών με κοινωνικο-οικονομικά ή ενδοοικογενειακά προβλήματα, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.