ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Netflix φέρνει το Χόλιγουντ στην Ευρώπη

10:24 - 21 Μαϊ 2014 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Η Netflix φέρνει το Χόλιγουντ στην Ευρώπη
Η δημοφιλής υπηρεσία streaming Netflix επεκτείνει ακόμη περισσότερο την παροχή των υπηρεσιών της στην Ευρώπη, με δεκάδες φιλμ καθώς και αποκλειστική πρόσβαση σε ολοκαίνουργιες ταινίες.

Η Netflix, ο... γίγαντας των media στις ΗΠΑ, γνωστή για το streaming blockbuster ταινιών αλλά και τηλεοπτικών σειρών στο διαδίκτυο, ετοιμάζεται να κάνει νέο μεγάλο άνοιγμα στην Ευρώπη. Η Netflix θα ξεκινήσει την υπηρεσία online movie και τη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης εντός του 2014 στη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, σε μια κίνηση-ματ σε ότι αφορά την επέκτασή της στην Ευρώπη.

Οι άλλες νέες χώρες στις οποίες θα «μπει» η Netflix προς τα τέλη του 2014 είναι η Αυστρία, η Ελβετία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Η Netflix έχει τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι σχεδιάζει σημαντική επέκταση στην Ευρώπη φέτος, αλλά δεν είχε πει συγκεκριμένα πού.

Η εταιρεία θα προσφέρει ένα μίγμα ταινιών και σειρών του Χόλιγουντ καθώς και άλλες παγκόσμιες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στις νέες αγορές, όπως το «House of Cards».

Η Netflix έχει σήμερα 48 εκατομμύρια πελάτες στη μηνιαία συνδρομητική της υπηρεσία, σε περισσότερες από 40 χώρες, με 35,7 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και κυριαρχεί στην αγορά βίντεο on-demand αγορά. Στην Ευρώπη, η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Βρετανία, τη Σκανδιναβία και την Ολλανδία.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:59 - 21 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.