ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες - Έτοιμος για τη δόση

18:44 - 27 Σεπ 2016 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες - Έτοιμος για τη δόση
Έτοιμος να καταβάλλει το τίμημα που απαιτείται για να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης, σημειώνοντας πως δεν έχει εκκρεμότητες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο να προχωρήσει η διαδικασία.

"Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση", δήλωσε  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ομογενής επιχειρηματίας.

 

Ερωτηθείς  αν  βρίσκεται σε  διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού "Alpha" , ο κ. Σαββιδης τόνισε: "Απ` όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του". Ακόμα πρόσθεσε πως "απ` όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι  φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει  και να χάνει". 

 

Ο ομογενής επιχειρηματίας, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ  εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια. "Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού",  είπε ο κ.Σαββίδης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.