ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρινάκης για Mega: Το ματς δεν έχει ακόμη τελειώσει

19:18 - 16 Ιαν 2018 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Μαρινάκης για Mega: Το ματς δεν έχει ακόμη τελειώσει
Στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με τους εργαζομένους του Mega ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα για το Μεγάλο Κανάλι.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει το 22,1% του καναλιού και όταν ρωτήθηκε από τους εργαζομένους, αν μπορούν να ελπίζουν σε κάποια λύση, έστω την τελευταία στιγμή, απάντησε: «Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη, υπάρχει χρόνος».

Ο κ. Μαρινάκης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι τον ενδιαφέρει η ενασχόλησή του με το κανάλι και μάλιστα εμφανίστηκε διατεθειμένος να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των λειτουργικών εξόδων του. Σημείωσε ωστόσο ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Μαρινάκης διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για άλλα κανάλια και είπε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να μπει στον ΣΚΑΪ.

Πάντως, ο κ. Μαρινάκης δεν ξεκαθάρισε, αν μαζί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη σκέφτονται τελικά να διεκδικήσουν την έβδομη άδεια που παραμένει "ανοιχτή" στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ. Μαρινάκης έριξε επίσης ευθύνες στην κυβέρνηση λέγοντας ότι έχει εξαρχής στόχο να κλείσει το Μega, ενώ διατύπωσε την εκτίμηση ότι και ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα καταπέσει στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:17 - 17 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.