ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Cyta Hellas και οι «μνηστήρες»

12:11 - 08 Νοε 2016 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Η Cyta Hellas και οι «μνηστήρες»
Επιταχύνονται οι διεργασίες που θα οδηγήσουν στον επόμενο ιδιοκτήτη της Cyta Hellas, μετά την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου για πώληση του 100% της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, που σήμερα διαθέτει πελατειακή βάση ευρυζωνικών υπηρεσιών στα επίπεδα των 350.000 συνδρομητών.

Ήδη στην αγορά έχουν φουντώσει φήμες για τους «μνηστήρες», τους εγχώριους παίκτες της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, οι οποίοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το πελατολόγιο της Cyta Hellas και το ιδιόκτητο δίκτυο που έχει αναπτύξει.

 

Η Wind Hellas έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο επίκεντρο φιλολογίας περί ενδιαφέροντος για τη θυγατρική του κυπριακού οργανισμού. Η Wind Hellas κινήθηκε πρώτη ενεργά για την εξαγορά της Cyta Hellas προ ενός περίπου έτους, ενώ η πρόθεσή της να συμμετάσχει στο νέο κύκλο συγκέντρωσης του κλάδου είναι δεδηλωμένη.

 

Από την άλλη πλευρά, ουδείς μπορεί να αποκλείσει και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Vodafone Group, που συνεργάζεται ήδη με τη Cyta Hellas στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, αφού η δεύτερη είναι εικονικός πάροχος με βάση το δίκτυο της πρώτης.

 

Γ. Παπακωνσταντίνου 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.