ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

WIND: Πώς εξελίχθηκε η διαδικασία εκλογής ηγεσίας στην Κεντροαριστερά

12:04 - 27 Νοε 2017 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
WIND: Πώς εξελίχθηκε η διαδικασία εκλογής ηγεσίας στην Κεντροαριστερά
Με 1.350 tablets και αντίστοιχο αριθμό καρτών SIM εξόπλισε η Wind τα εκλογικά κέντρα στη διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας στην Κεντροαριστερά.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, παρά το περιορισμένο χρονικό διάστημα και την τεχνική πολυπλοκότητα του έργου, η WIND Ελλάς διασφάλισε «την άψογη μετάδοση των δεδομένων της διαδικασίας ταυτοποίησης των ψηφοφόρων και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις (12 και 19/11) μέσω της WIND Smart IoT πλατφόρμας.

Η διαδικασία υποστηρίχθηκε με 1350 ειδικά tablets και αντίστοιχες SIM κάρτες μόνο για δεδομένα (data).

Κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών, τα στοιχεία καταγραφής και ταυτοποίησης των ψηφοφόρων διακινήθηκαν από τα tablet μέσω κλειστού και ασφαλούς δικτύου δεδομένων μεταξύ των εκλογικών τμημάτων και του κεντρικού server, ενώ ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών υποστήριζε τη διαδικασία από το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών.

Η διασύνδεση των tablet μέσω της WIND Smart IoT πλατφόρμας ήταν απρόσκοπτη, ενώ τις ώρες αιχμής υπήρξαν 1.500 καταγραφές και ταυτοποιήσεις ψηφοφόρων ανά 5 λεπτά.

Η πλατφόρμα WIND Smart IoT λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο παρέχοντας καινοτομικές και ασφαλείς υπηρεσίες διασύνδεσης και μετάδοσης δεδομένων σε μεγάλους εταιρικούς πελάτες της WIND.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.