ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Inform μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων

18:15 - 09 Ιαν 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Inform μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων
Μειοδότρια σε δύο διαγωνισμούς προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ για την κατασκευή των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ αναδείχθηκε η INFORM.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελεί μια νέα και σύγχρονη πραγματικότητα για τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας. Οι ηλεκτρονικές επαναφορτιζόμενες κάρτες (ATH.ENA Card) και τα ηλεκτρονικά επαναφορτιζόμενα εισιτήρια (ATH.ENA Ticket), ενσωματώνουν τεχνολογία «contactless» και «authentication key» που παρέχει τόσο η INFORM όσο και η μητρική της εταιρεία AUSTRIACARD σε έργα αντίστοιχης τεχνολογίας παγκοσμίως, όπως οι συγκοινωνίες του Λονδίνου (OYSTER CARD), οι σιδηρόδρομοι του Βελγίου (Belgian De Lijn & SNCB NMBS), οι Αυστριακοί σιδηρόδρομοι (ÖΒΒ - Österreichische Bundesbahnen), οι συγκοινωνίες του Βουκουρεστίου (RATB) κ.α.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια έχουν την δυνατότητα να «ενημερώνονται» σε κάθε αλλαγή κατάστασης (έκδοση, φόρτιση, επικύρωση, είσοδο-έξοδο) ενώ οι ηλεκτρονικές κάρτες μπορούν να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλαπλά προϊόντα κομίστρου και να επαναφορτίζονται από έξυπνα κινητά.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν σε εξέλιξη επιπλέον διαγωνισμοί προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:33 - 09 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.