ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Τράπεζα: προσφορά POS σε επιχειρήσεις για πληρωμές με κάρτες

15:06 - 03 Αυγ 2015 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εθνική Τράπεζα: προσφορά POS σε επιχειρήσεις για πληρωμές με κάρτες
Την παροχή του, ενός πλήρους πακέτου ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών αποδοχής καρτών, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Με το i-bank POS η Εθνική Τράπεζα συμβάλει στην εξέλιξη κάθε επιχείρησης και κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς.

Με την υπηρεσία i-bank POS όλες οι επιχειρήσεις -ανεξάρτητα από το μέγεθος- και ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις λιανικές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών (έμποροι – καταστήματα λιανικής, τουριστικές επιχειρήσεις, ιατροί, δικηγόροι, υδραυλικοί κλπ.) μπορούν να αποκτήσουν τερματική συσκευή αποδοχής καρτών πληρωμής (POS) για την άμεση εξυπηρέτηση πελατών που επιθυμούν να πληρώσουν με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες με το σήμα MASTERCARD, VISA, ΜAESTRO και JCB, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. 

Ειδικότερα, μέσω του i-bank POS προσφέρεται η δυνατότητα υποστήριξης:

• ανέπαφων συναλλαγών (Contactless)

• άτοκων δόσεων με επιλεγμένες κάρτες Ελληνικών Τραπεζών

• εγγυημένων κρατήσεων, ταχυδρομικών και τηλεφωνικών παραγγελιών

• του προγράμματος επιβράβευσης συναλλαγών go4more

Η δυνατότητα απόκτησης του i-bank POS, προσφέρεται σε μία από τις χαμηλότερες τιμές καινούργιου εξοπλισμού σήμερα στην αγορά. 

Με απλές και γρήγορες διαδικασίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν μέσα σε λίγες μέρες την νέα υπηρεσία του i-bank POS απευθυνόμενοι σε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.